Grup Hepsi ile Chat Yapın, Sohbet Edin - Eren, Cemre, Yasemin, Gülçin Sohbet Odasında Sizi Bekliyor

12 Eylül 2008 Cuma

Grup Hepsi ile Röportaj - Parça 3

Peki, gelecek için kafanızda neler var?

- Yaşadıklarımız, planlarımızın daha üstünde şu an… Yani geçen sene “ikinci albümde şunları yapalım daha farklı olsun, sponsorlarımız şöyle olsun” gibi şeyler yoktu. Daha hayali şeyleri soruyorsanız, konserlerimizin daha büyük olması, şovlarımızın daha kapsamlı olması gibi hayallerimiz var. Işık şovları var hayallerimizde, bizden başka dansçılar da olsun. Kalabalık, bol dekorlu bir sahne… Mesela kaydıraklar olsun sahnede, biz onlardan kayalım falan Türkiye’de henüz böyle büyük projeler yapılmıyor. Bu biraz da seyirciyle ilgili galiba, Türkiye’de konserlerden çok, DJ’lerin çaldığı müzikle eğlenmek tercih ediliyor. Bu arada Ağustos ayında başlayacak bir turnemiz var, biletleri satışta, herkesi bekliyoruz.


Avrupai bir tarzınız var, peki yurtdışıyla ilgili projeler ve hayalleriniz var mı?

- İki tane İngilizce şarkı yapacağız. Tam zamanı daha belli değil. İlk albümde “Olmaz Oğlan”ı İngilizce’ye çevirmiştik. Hatta Bulgaristan’da bir numara oldu. Kanada’da 5 numara olmuştuk, hatta 50 Cent altımızdaydı. Şimdi daha kapsamlı bir şeyler yapmayı düşünüyoruz.

Siz kimleri dinliyorsunuz?

- Cemre en çok Kenan Doğulu’yu dinliyor. Nil, Sezen Aksu, Şebnem Ferah, Sertap Erener dinliyoruz. Yasemin, yurtdışından Usher, Justin Timberlake ve Alicia Keys’i çok seviyor. Eren Gwen Stefani Madonna’yı çok seviyor. Bir de şirketimizin son prodüksiyonu Murat Boz var. Herkes ona çok dikkat etsin, geleceğin starı. “Yalan” şarkımızda da bize eşlik etmişti, oradan hatırlayabilirsiniz. Onun da albümü çıkıyor. Çok güzel bir sesi var, çok da yakışıklı. Hatta bir konserimizde onu sahneye davet ettik ve şarkısını söyledi. Kızlar çığlık çığlığa seyrettiler.

Bir de yine sizin şirketinizden albümü çıkan Bomb Grubu var. Onlar için ne diyorsunuz?

- Onlar iyi ki böyle bir şey yaptılar. Renk geldi bizce müziğe.

Sizin son olarak söylemeyi istediğiniz neler var?

- Bizi dinlemeye devam edin ama korsan olarak değil. Çünkü bizim özellikle son albümümüzde hazırladığımız altyapıları, arka planda döşenmiş vokalleri, MP3’lerde ve korsan yollardan edinilen kopyaların hiçbirinde duyamazsınız. Bizi doğru duyabilmek için orijinal albüm alın. Emeğimiz var, yurtdışından gelen çalışan çok iyi insanların emeği var. Bir de sigara içmeyin, biz grup olarak sigaraya karşıyız. Bizimle çalışan insanlar yanımızda sigara içmezler. Özellikle gençler sigaradan uzak dursun.

Dört kız olmak zor olsa gerek anlaşmazlıklar çıkıyor mu?

- Hiç bir zaman aramızda anlaşmazlık çıkmıyor. Çok iyi anlaşıyoruz. Aslında hepimiz farklı karakterlerdeyiz ama bu bizim için daha iyi. En sağlıksı da diyebiliriz. Bu bizi yapıcı ve tutucu tutuyor.

Hiç yorum yok: